Kerstgroet 2020

Zeer geachte leden van de GVON,

Graag richt ik  mij tot u in deze moeilijke tijd. Zoals u allen reeds hebt ervaren hebben de geplande activiteiten van GVON dit jaar geen doorgang kunnen vinden op de wijze zoals ze waren bedoeld. Toch hebben we u het een en ander kunnen aanbieden in de vorm van on-line presentaties. Zowel de ALV als de webinars over de Oranjes in Berlijn en kasteel Biljoen in Velp konden op uw belangstelling rekenen. Het bestuur waardeert het enorm dat u op deze manier toch verbonden wilt blijven.

Corona blijkt hardnekkiger dan de meesten van ons hadden verwacht. De vaccins bieden hoop maar daarmee zijn niet van de een op de andere dag alle beperkende maatregelen voorbij. Het zal er om spannen of onze voorjaarsbijeenkomst weer in de vertrouwde ‘ fysieke’  vorm kan plaatsvinden. Zo niet dan gaan we op de virtuele wijze verder. Het bestuur doet er alles aan u ook in 2021 een gevarieerd programma aan te bieden. Soms nog geïmproviseerd on-line omdat het niet anders kan. We hebben goede hoop dat de verenigingsreis naar Duitsland dit jaar doorgang kan vinden. De voorbereidingen zijn in volle gang!

Helaas hebt u het Jaarboek nog niet ontvangen. Corona en privé omstandigheden bij de redactie zijn debet aan deze vertraging. Maar …. begin 2021 valt het Jaarboek bij u op de mat!

Rest mij u , mede namens de andere bestuursleden, gezellige kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar toe te wensen. Blijf gezond!

Marc Scheidius

Voorzitter GVON

 

 

Click to access the login or register cheese