ALV zaterdag 15 juni Amsterdam Centraal Station

Op zaterdag 15 juni vindt de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden plaats in de Wachtkamer/Restauratie eerste Klasse van Amsterdam Centraal Station.

Locatie: Grand Café – Restaurant 1e Klas, Stationsplein 15, 1012 AB Amsterdam.

Het restaurant bevindt zich op spoor 2b en ligt direct naast de Koninklijke Wachtkamer.

Mensen die niet met de trein komen kunnen direct vanuit de centrale hal naar het restaurant lopen (geen OV- kaart voor nodig). Zie https://restaurant1eklas.nl/#locatie

Programma:

13.00 uur  Ontvangst van de deelnemers met koffie.

13.30 uur:  Algemene Ledenvergadering.

14.30 uur:  Aanbieding Jaarboek 2019.

14.45 uur:  Introductie op bezoek aan de Koninklijke Wachtkamer

15.15 uur:  Groep 1 brengt onder leiding van een gids een bezoek aan de Koninklijke Wachtkamer. Groep 2 heeft de mogelijkheid om het Jaarboek af te halen.

16.00 uur:  Groepen wisselen

16.30 uur:  Borrel met veiling doubletten uit de GVON collectie; afscheid van de voorzitter en welkom van de nieuwe voorzitter.

17.30 uur:  Einde programma.

Aangezien wij voor de ALV een locatie hebben moeten huren, zijn wij helaas genoodzaakt de koffie/thee en aansluitende borrel in rekening te moeten brengen. Met het oog op de organisatie verzoeken wij u ons voor 5 juni te laten weten of u aanwezig zult zijn op de ALV en/of het aanvullende programma. Dit kan per email aan info@oranje-nassau.org  of door middel van toezending van het opgavenstrookje in dit Bulletin.

Graag verzoeken wij u € 10,= per persoon over te maken op NL71 INGB 0000 0239 62 t.n.v. Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau o.v.v. ALV.

Click to access the login or register cheese