Aanpassing jaarprogramma 2020

Aanpassing jaarprogramma 2020

Zoals voor allen geldt ook voor de GVON dat de huidige Corona ontwikkelingen gevolgen heeft voor de jaarprogrammering van onze vereniging.

Algemene Leden Vergadering

In verband met de genomen overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zal de geplande Algemene Leden Vergadering op 13 juni 2020 in Buren niet doorgaan. Om toch in contact met onze leden te blijven, heeft het bestuur besloten om op zaterdag 20 juni in samenwerking met Historizon een Webinar te houden. De Algemene Leden Vergadering staat voorlopig gepland op zaterdag 10 oktober 2020 in Buren, wij houden u hierover op de hoogte.

Rondleidingen in Paleis Kneuterdijk

De rondleidingen in Paleis Kneuterdijk / Raad van State zullen in 2020 niet meer plaatsvinden. De Raad van State publiceert geregeld interessante posts op Instagram om belangstellende een indruk te geven van het interieur van  dit prachtige paleis.

Jaarboeken

Oude jaarboeken en de publicatie ‘Uitgelicht’ zijn te koop bij het GVON-secretariaat. Het GVON-secretariaat verzorgt samen met de secretaresse van het Paleis Het Loo de afhandeling van de bestellingen. Er is nog een ruime voorraad en de kosten bedragen € 10 exclusief verzendkosten

Met vriendelijke groet,

GVON

Click to access the login or register cheese