Publicaties

Ieder jaar geeft de Geschiedkundige Vereniging Oranje-Nassau een rijk geïllustreerd jaarboek uit. Deze publicatie bevat artikelen op het gebied van de Oranjegeschiedenis in brede zin, geschreven door experts uit verschillende disciplines. Leden van de GVON krijgen ieder jaar het nieuwste jaarboek thuisgestuurd. Niet-leden kunnen tegen betaling een exemplaar bestellen. Tevens zijn er nog nog verschillende oude jaarboeken verkrijgbaar.

Daarnaast houdt de GVON een overzicht bij van recente publicaties die betrekking hebben op de Oranjegeschiedenis. Dit overzicht is uiteraard niet volledig tips met betrekking tot nieuw verschenen werken of recensies daarvan worden van harte gewaardeerd. U kunt deze sturen naar ons e-mailadres: info@oranje-nassau.org.

 

Uitgelicht. Topstukken uit de collectie tekeningen en aquarellen van de Geschiedkundige Vereniging Oranje Nassau.

In deze prachtige catalogus, samengesteld door Quirine van der Meer Mohr met medewerking van Marieke Spliethoff zijn alle tekeningen en aquarellen uit onze collectie full colour afgebeeld. Victor de Leeuw heeft vormgeving van de catalogus verzorgd en het boek is gedrukt door drukkerij Lecturis te Eindhoven.

Deze catalogus is helaas UITVERKOCHT.

Uitgelicht